Afla despre Albalact

De Albalact este cel mai vechi brand al companiei Albalact, in portofoliul careia gasim lactate proaspete facute dupa retete vechi. De Albalact sigileaza, chiar in numele pe care il poarta, traditia companiei in prelucrarea laptelui si certifica originea naturala a materiei prime, garantand astfel naturaletea produselor sale. 

De Albalact inseamna in primul rand untul de masa, un produs ramas neschimbat de peste patru decenii, cu acelasi ambalaj si aceeasi reteta care l-au facut cunoscut si pe care consumatorii le apreciaza si astazi.  De Albalact este de multa vreme lider de vanzari in categoria unt (conform datelor Nielsen), reprezentand aproximativ un sfert din piata de unt, atat in volum cat si in valoare. Brand romanesc, gust bun, ingrediente naturale, calitate garantata de-a lungul timpului si pret accesibil, sunt calitati pe care consumatorii le atribuie untului De Albalact. 

Brand-ul De Albalact este lider de piata si in smantana. La fel ca untul, smantana De Albalact reprezinta pentru consumatori produsul traditional care si-a pastrat calitatea si savoarea de altadata.

Albalact categorii de produse