Afla despre Fulga

Intr-un deceniu de existenta pe piata laptelui UHT, Fulga a castigat un capital de imagine urias si a devenit un simbol pentru copii, simbolul vacutei istete, vesele, mucalite, versatile, care are raspunsuri la toate intrebarile si le aduce celor mici lapte bun. Fulga detine marele merit de a fi contribuit la cresterea categoriei UHT si se bucura de simpatia consumatorilor sai datorita comunicarii neconventionale.

In 2014, Fulga a decis sa faca si mai mult pentru viitorul consumatorilor sai cei mici. Asa a adus “Retete de copii reusiti”, o campanie cu lapte bun si retete fermecate, care ii indruma pe parinti in cresterea frumoasa a copiilor lor. Pentru ca Fulga este nu doar o prietena simpatica, dar si un model pentru copii. Dar mai ales pentru ca Fulga stie ca toti parintii vor o dezvoltare sanatoasa pentru copiii lor, iar laptele le aduce celor mici acest lucru: datorita continutului sau, ii ajuta sa creasca. Insa nu e important numai sa cresti, conteaza si cum cresti.

O multime de retete de copii reusiti a preparat Fulga pana acum, iar retetele scrise cu tonul sau jucaus nu pot da gres pentru ca pastreaza in ele doua ingrediente esentiale - lapte si multa dragoste.

Fulga categorii de produse