Afla despre Zuzu Bifidus

 Zuzu, liderul* pietei de lapte, a dezvoltat portofoliul de iaurturi pe categoria “sanatate activa” si a lansat noile iaurturi Bifidus cu culturi lactice vii, care contribuie la echilibrul sistemului digestiv.

Iaurturile Zuzu Bifidus contin combinatia de culturi lactice BB-12® (Bifidobacterium) si LA-5® (Lactobacillus acidophilus). Consumate cu regularitate, BB-12® si LA-5® protejeaza flora intestinala. Sunt bacteriile vii, prietenoase, de care avem nevoie in fiecare zi.

Iaurturile Zuzu Bifidus au nu doar culturi vii, dar si o reteta fara lapte praf. Sortimentele de baut din gama Zuzu Bifidus vin in ambalaje de plastic practice, usor de manuit, usor de deschis si de resigilat.

Despre noile iaurturi Zuzu Bifidus le vorbesc consumatorilor doua personaje simpatice, care personifica cele doua culturi lactice vii combinate atent in iaurt. BeBe (Bifidobacterium BB-12®)  si ELA (Lactobacillus acidophilus LA-5®) formeaza Familia Bifidus, sunt intruchiparea bacteriilor prietenoase din iaurtul Zuzu Bifidus si ne ajuta in fiecare zi sa ne “cultivam” flora intestinala.

*Potrivit A.C. Nielsen, Zuzu este cel mai vandut lapte ca volum, in Romania, in perioada ianuarie-aprilie 2015.

Zuzu Bifidus categorii de produse