• Informatii de contact
  • Raluca Balota
    Manager Comunicare
  • Email: raluca.balota@albalact.ro
  • Telefon: Tel.: 0372 / 609.313;

Albalact isi consolideaza echipa de management

revistabiz.ro
 
Grupul francez Lactalis i-a numit pe Giampaolo Manzonetto si pe Irina Mandoiu in functiile de director general si, respectiv, director general adjunct al Albalact Romania. 
Consiliul de Administratie al grupului Lactalis l-a numit la inceputul lunii aprilie, in functia de director general al Albalact Romania, pe Giampaolo Manzonetto. Gaimpaolo Manzonetto, care se afla de asemenea la conducerea Lactalis Romania si Parmalat Romania, va conduce astfel toate afacerile grupului Lactalis în Romania.
 
Giampaolo si-a inceput activitatea de managemet in echipa Parmalat Rusia in anul 1998, iar din 2003 a continuat in Romania, unde a devenit director general al Parmalat patru ani mai tarziu. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis Romania, LaDorna si Parmalat. Managerul italian are 45 de ani si este licentiat in Economie si Afaceri la Universitatea din Parma.
 
„Preluarea managementului unui lider in industria locala a lactatelor reprezintă o noua etapa importanta in cariera mea profesionala si o provocare pe care o accept cu bucurie si cu multa incredere. Am o experienta de management indelungata in Romania, timp in care am preluat fraiele unor companii aflate in momente cheie si le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc usoara de a consolida o companie puternica. Am intalnit la Albalact oameni extraordinar de entuziasti si ambițiosi si imi doresc sa adaug valoare acestei echipe si rezultatelor sale prodigioase”, spune Giampaolo Manzonetto, director general Lactalis Romania, Albalact si Parmalat.
 
De asemenea, Irina Mandoiu a preluat functia de director general adjunct al Albalact si va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto. Irina lucreaza in echipa Albalact din anul 2005, pornind de la poziția de Trade Marketing Manager. Din 2010, cand a devenit director comercial, Irina a construit si a condus intreaga strategie de distributie, operatiuni, vanzari si trade marketing a companiei, participand totodata la pozitionarea si lansarea cu succes a brandurilor si inovatiilor in produse.
 
„Am crescut alaturi de Albalact in cele mai importante etape ale vietii sale, cu emotiile si implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am vazut compania parcurgand un drum greu de la un jucator local la unul național, apoi la cel mai mare producator roman din industrie si stiu ca si eu am contribuit la acest succes. Ma bucur ca eu si Albalact mergem mai departe tot impreuna”, spune Irina Mandoiu, director general al Albalact.