• Informatii de contact
  • Raluca Balota
    Manager Comunicare
  • Email: raluca.balota@albalact.ro
  • Telefon: Tel.: 0372 / 609.313;

ZUZU lanseaza iaurtul STORS si creeaza o noua categorie de iaurturi

revista-piata.ro
 
Zuzu STORS – abia lansat de Albalact – este iaurtul obtinut printr-un proces de fabricatie introdus in premiera in Romania, prin care iaurtul este “stors” pentru a pastra tot ce are mai bun, mai pur si mai nutritiv.

Noile iaurturi Zuzu Stors sunt produse exclusiv din cel mai bun lapte proaspat de la ferme locale selectate, la care se adauga culturi lactice vii. Zuzu Stors are doar 2% grasime si 8 grame de proteine - de doua ori mai multe proteine fata de un iaurt clasic, obtinute natural prin concentrarea laptelui. Procedeul se numește ultrafiltrare. Procesul de fabricatie unic al lui Zuzu Stors concentreaza nu mai putin de trei litri de lapte intr-un kilogram de iaurt cu gust intens, proaspat, usor acru, cremos si hranitor, dar fara a fi gras. Zuzu Stors nu doar hraneste cu tot ce e mai bun si mai natural, dar aduce si beneficii pentru organism – are culturi lactice vii care contribuie la echilibrul sistemului digestiv si nu conține lactoza, un component al laptelui mai greu de digerat.

Gama Zuzu Stors pune pe raft iaurt natural cu 2% grasime (150 gr), iaurt natural Bifidus cu 2% grasime (150 gr) si iaurt natural cu mix de stafide, merisoare si goji (148 gr). Iaurtul natural Bifidus Stors contine sase culturi lactice vii si active: L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium BB-12®, S. Thermophilus, L. Bulgaricus, L. Rhamnosus si  L. Paracasei.