Suntem cea mai mare companie romaneasca de lactate, cu o traditie de peste 40 de ani in aceasta industrie. Suntem liderul pietei de lapte cu brand-ul Zuzu inca din anul 2008. 

Suntem dovada ca industria de lactate romaneasca a avansat foarte mult, s-a aliniat cerintelor actuale de calitate si siguranta alimentara, dar si-a pastrat prospetimea si savoarea romaneasca, pe care consumatorii le apreciaza mai mult ca niciodata.  

Albalact produce lapte si lactate proaspete intr-una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala si de Est – fabrica de la Oiejdea din judetul Alba. Compania mai dezvolta o gama diversificata de branzeturi in fabrica Raraul din Bucovina, pe care a achizitionat-o in 2008 si care are o indelungata traditie in productia de branza si cascaval. 

Urmand o strategie orientata permanent pe modernizare si dezvoltare, Albalact a ajuns astazi liderul pietei de lapte din Romania. 

Albalact este lider si in alte segmente de piata, nu doar in lapte. Compania detine cel mai vandut brand de unt si smantana – brand-ul traditional Albalact. Pe segmentul iaurt, Albalact este al doilea mare producator, cu brand-ul Zuzu, la fel si in categoria branza proaspata de vaci - unde compania ocupa locul 2 cu brand-ul Raraul.
 

Albalact a fost preluata in 1999 de Familia Ciurtin din Alba-Iulia. Compania a crescut constant si a dezvoltat brand-uri romanesti de renume, prin contributia vizionara a lui Raul Ciurtin, tanarul antreprenor care a renunat la cariera de medic, pentru a lua in mana fraiele afacerii.

Raul Ciurtin a condus Albalact ca presedinte si, o perioada de timp, si ca director general, timp de 17 ani. A dezvoltat compania, a creat si propulsat brand-uri romanesti, a investit constant si a inovat in piata romaneasca a lactatelor. 

In 2016, Albalact a devenit parte a grupului Lactalis - cea mai mare companie de lactate din lume, cu o cifră de afaceri de 17 miliarde euro în 2015. Albalact a intrat în Grupul Lactalis în urma licitației care s-a încheiat cu succes pe 19 septembrie 2016, la Bursa de Valori București.

Grupul Lactalis este prezent, azi, în 83 de țări de pe toate continentele, deține unități de producție în 43 de țări din lume și gestionează un portofoliu cu brand-uri internaționale renumite, dar și cu brand-uri locale importante.

Inovatia este emblema Albalact si promisiunea pe care compania a facut-o consumatorilor sai acum aproape un deceniu, cand a lansat Fulga si Zuzu -  doua dintre cele mai populare brand-uri romanesti. De la primele brand-uri pe care le-a construit cu indrazneala si incredere, Albalact a continuat sa investeasca in brand-uri, in tehnologie, in concepte noi, atat la nivel de produs, cat si la nivel de ambalaj, in proiecte mari, multe dintre ele - de pionierat.

Albalact inseamna grija pentru calitatea produselor, prospetime, traditie romaneasca, imbinate cu tehnologia avansata, viziuni moderne si cele mai bune surse de lapte din Alba si Bucovina.   

Vrem sa fim prima alegere a consumatorului in fiecare moment al vietii, oferind tot ce-i mai bun din lapte impreună cu partenerii nostri.

MISIUNEA noastra este:

Sa cream brand-uri romanesti de top si sa crestem profitabil, prin inovatie si excelenta antreprenoriala; 

Sa intelegem si sa satisfacem nevoile consumatorilor care cred in valorile romanesti, oferindu-le produse accesibile, obtinute prin folosirea laptelui de cea mai buna calitate, selectarea atenta a furnizorilor si stabilirea unor standarde inalte de fabricatie; 

Sa investim permanent creand noi tendinte si contribuind la cresterea pietei, a clientilor si a categoriilor, impreuna cu partenerii nostri; 

Devotamentul, responsabilitatea, integritatea si respectul, viziunea si creativitatea, empatia si sustinerea sunt VALORILE care ne definesc.

Ne pasa si punem pasiune in tot ce facem.

Suntem ambitiosi, fermi si consecventi in a ne atinge obiectivele si a face lucrurile bine.

Suntem onesti, ne onoram promisiunile si oferim respect inainte de a-l pretinde.

Incurajam ideile bune, promovam initiativele si  inovam permanent.

Actionam ca o familie, sustinem toleranta, apreciem bucuria de a lucra impreuna.