Albalact e simbolul producătorului român cu tradiție care a performat și a crescut an de an într-o piață competitivă și exigentă.

Suntem cunoscuți pentru spiritul inovator, pentru brandurile creative și moderne, care au cucerit consumatorii și ne-au adus unde suntem azi – lideri pe piața laptelui.

În compania Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odată cu brand-urile.

Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și acțiunile. Pentru că în Albalact, lucrurile se construiesc, se ajustează, se adaptează.

De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe.

Mulți dintre angajații noștri sunt promovați din interiorul companiei. Întotdeauna luăm în calcul ideea promovării din interior înaintea celei de a angaja din afară, deoarece cunoaștem și dorim să dezvoltăm potențialul fiecăruia dintre angajați și avem încrederea că fiecare își dorește și poate mai mult.

E un mediu în care toți învățăm permanent, atât direct la locul de muncă, cât și prin participarea la programe de instruire.

Compania este transparentă în politicile sale față de angajați și ne dorim ca fiecare să cunoască ce poate compania să îi ofere, care este viitorul acesteia și cum se va reflecta asupra fiecărui angajat.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați.